Sâmbătă,

Acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice

269
Sâmbătă, 14 martie, are loc prima ediție a campaniei "Marea Debarasare" din acest an.
Campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice se va desfășura, la Constanța, în trei puncte permanente de colectare. "Containerele vor fi amplasate în trei puncte fixe, zona Billa, Piața Balada și Tomis Nord, la intersecția străzilor Dobrilă Eugeniu și Cișmelei", a declarat Nicoleta Lemnaru, reprezentant SC Gremlin Computers.
Pe lângă punctele fixe, vor mai fi și câteva echipe mobile, trei sau cinci, care vor prelua deșeurile de la domiciliul constănțenilor și le vor transporta la stația de sortare. Populația va putea depozita deșeurile în fața casei sau a blocului sau va suna la numărul de telefon pus la dispoziție de societatea care se ocupă de campanie: TELVERDE 0800700777.
Campania "Marea Debarasare" se desfășoară și în localitățile Ovidiu, Basarabi, Hârșova, Mangalia, Medgidia și Năvodari, unde vor fi containere fixe.
Atât în Constanța, cât și în celelalte puncte de colectare, constănțenii pot veni sau pot suna în intervalul orar 09,00 - 16,00.
Produsele colectate vor fi preluate de către agenții de salubritate, care le vor depozita la punctele de colectare special amenajate pentru deșeurile electrice și electronice. Apoi producătorii le vor prelua până la firmele de tractare sau reciclare.
Începând cu luna aprilie, campania va avea loc în prima sâmbătă a fiecărei luni. Tot din luna aprilie, campania se va desfășura și în mediul rural.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7839 secunde