Adăposturi improvizate descoperite şi dezafectate, la Constanţa

780

Articole de la același autor

Mai multe adăposturi improvizate au fost dezafectate de oamenii legii săptămâna trecută. Polițiștii locali, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 de Poliție Constanța, au executat o acțiune pentru combaterea parazitismului social.

Agenții au identificat 39 de persoane fără adăpost, dintre care 13 adulți și 26 minori, care și-au instalat adăposturi improvizate pe domeniul public. Acestea au fost conduse la sediul Secției 5 Poliție, în vederea identificării, legitimării, sancționării contravenționale și amprentării. Totodată, au fost contactați și reprezentanții DGAS și DGASPC, pentru luarea în evidență și dispunerea măsurilor legale potrivit competențelor.

Întrucât persoanele depistate aveau domiciliul stabil în alte localități, acestea au fost predate Serviciilor de Asistență Socială din localitățile de domiciliu.

Taberele improvizate au a fost dezafectate cu ajutorul firmei de salubrizare și zonele au fost ulterior igienizate.

Autorităţile locale solicită cetățenilor să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, la numărul de telefon 0241.484.205, pentru a semnala orice fapte care contravin legislației în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6608 secunde