ADIO MAIDANEZI PE STRĂZILE CONSTANȚEI!

9956
19
ADIO MAIDANEZI PE STRĂZILE CONSTANȚEI! - jumatatedinmaidanezii21412176536-1490609252.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța a atribuit contractul de achiziție a serviciului de capturare, transport, adăpostire și alte operațiuni sanitar-veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public din municipiul Constanța societății "Green Life Recycling". 


Această firma a fost singura care a făcut o ofertă pentru contractual de achiziție iar, în urma analizei s-a constatat că îndeplinește toate condițiile impuse în caietul de sarcini.


Termenul de derulare a serviciului va fi de maxim 12 luni de la data semnării și înregistrării contractului. Potrivit documentului, contractul încetează și continuarea sa nu va mai fi necesară în situația în care se vor soluționa toate problemele privind organizarea și funcționarea serviciului propriu prin înființarea noului compartiment, respectiv angajarea personalului de specialitate dar și autorizarea adăpostului ce urmează să fie construit de Primăria Constanța. 
Valoarea contractului este de aproximativ 500.000 lei.


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
okila
27 martie 2017
comunitarii

incepeti cu valea portului si cu liniile ferate restul e floare la ureche

Numarul 4
27 martie 2017
Sunt mai multe zone

Zona Autogara-Gara, valea portului, Dorally, Tomis Nord, parc Tabacarie si ICIL-Kaufland.

iubitor de animale
27 martie 2017
cateii

Incepeti cu aurolacii din cartiere (sunt mai periculosi decat cateii),curvele de pe strazi si parcuri,jegul si strazile stricate.Cateii sunt problema unor minti bolnave.Primaria a gasit alta firma de criminali si nespalati de hingheri care se vor imbogatii peste noapte din uciderea animalelor.Stirea va umple fb.

Diana
27 martie 2017
Cainii

Nu e normal sa fim inconjurati de haite de caini. Felicit aceasta initiativa! Sper sa nu mai vad "halci de carne de caine" pe strazi, accidente, copii amenintati!

cititor
27 martie 2017
cainii pe strazi

Azi dimineata la 8.30 la sensul giratoriu spre Baba Novac , 12 caini ai strazii umblau nestingheriti !!!! As vrea sa vad ca nu mai sunt caini fara stapan in oras si aceasta firma sa-si onoreze contractul cu primaria !!!

Oana
27 martie 2017
Pentru asa numitii " jurnalisti "

O campanie de sterilizare a câinilor din curtile oamenilor , nu va interesează sa promovati dlor jurnalisti de 2 bani ?! Masacrarea unor biete animale nu este solutia pe termen lung. Nu fac fata acesti nemernici de la Ecarisaj să omoare în ritmul în care sunt aruncati altii în stradă ! Adaposturi, amenzi uriase pt cei care abandonează si nu isi sterilizeaza cainii , educarea populatiei...ce ziceți de asta ??? Ar fi un inceput nu ? Să eliminăm cauza si atunci nu mai avem câini comunitari ,noi ne luptam de ani de zile cu efectele, iar niste " smecheri" fura multi bani publici prin crimă si datorită prostiei care ne caracterizeaza ca popor !

Secret
27 martie 2017
Caini

Bd-ul 1 mai,strada timonei. O catea neagra care ataca pe spate, care musca si nimeni nu are curaj sa treaca prin acea zona. Si de ce? Voi , mari iubitori de animale, de ce nu ii luati acasa ? De ce trebuie sa suferim noi,copii nostrii pt aceste animele? Voi "iubitori de animele" curatati strazil. Luatii cu voi in pat! Este increbil sa iubesti un animal mai mult ca un copill si sa comentezi !!

Fara nume!
27 martie 2017
mereu dezinformati!

Suma platita de primarie pentru macelul canin este stabilita ACUM la 1 milion și 400 de mii de lei cu posibilitatea de a fi marita la rectificarea bugetara! Credeti ca daca mintiti ca se dau bani putini e bine? De 30 de ani platim milioane pentru niste jeguri!

purcelusul mokangiu
27 martie 2017
Iubitori de animale

Ca la noi,mai rar vezi!Dar cand vad un batran,un sarac,un bolnav,un copil ca-si doreste o ciocolata sau o fructa,dar nu-si permite,cu totii aproape intoarcem capul.Da ne e mila de catzei,de pisicutze,etc.Da noi stam 80% dintre noi la blok,si iesim la "animalele noastre"din an in paste.Ba iubitorilor,a fost vreunul dintre voi incaierat/muscat/tavalit/atakat de vreun "biet catzelus"vreodata?Cand ai copii/copil,nu stiu cat de confortabil e sa te inhatze de picior,catzelusul vecinului de la etaju 8.Ia-l ba in casa daca ti-e drag de el!Pupa-l subt coada!

Vultur
28 martie 2017
Caini

Un animal merita sa fie iubit mai mult decat o obraznicatura de copil care este lasat de imbecilii de parinti pe strada ca sa fie muscat de caini,calcat de masini.V-ati obisnuit doar sa urati oameni,animale..totul.Nu sunteti in stare sa construiti ceva,ci doar sa distrugeti!

Răspuns la: Caini
Adăugat de : Secret, 27 martie 2017
Bd-ul 1 mai,strada timonei. O catea neagra care ataca pe spate, care musca si nimeni nu are curaj sa treaca prin acea zona. Si de ce? Voi , mari...
19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1022 secunde