Află de ce se scumpește apa potabilă la Constanța

1489
2
Află de ce se scumpește apa potabilă la Constanța - robinetapa-1345497726.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii vor plăti mai mult pentru apa potabilă și cea de canalizare, de luna viitoare, au anunțat reprezentanții Regiei Județene de Apă Constanța. Motivul evocat de cei de la RAJA a fost ajustarea prețului în funcție de rata mare a inflației din ultima perioadă. Astfel, dacă la ora actuală metrul cub de apă de băut costă 3 lei, de la 1 septembrie prețul va fi majorat la 3,27 de lei. De asemenea, prețul pentru apa de canalizare va crește de la 2,67 lei la 2,81 lei.

Felix Stroe, directorul general al Regiei Județene de Apă a declarat că măsura este necesară din cauza indicelui de inflație care a crescut cu nouă procente. "Ajustarea prețului la apă trebuie făcută în același timp cu modificarea ratei inflației. Aceasta s-a mărit cu 9% și de aceea se va mări și prețul la apa potabilă și cea de canalizare. Precizez că ultima majorare a apei a fost făcută de RAJA în iulie anul trecut, tot din cauza inflației", a subliniat directorul RAJA.



Comentează știrea

Ersin
21 august 2012
Dar de unde??

In alta stire ati dat ca n-o sa mai platim apa de ploaie, dar astia de la Raja pe de alta parte urca pretul la apa pe canalizare si la cea de baut. De unde sa mai dam daca inflatia creste preturile, euro creste preturile, petrolul creste preturile, dar salariile cine le mai creste?!?!?!

Petre
21 august 2012
pret apa

Nu stiu cum se poate ca in alte localitati din tara pretul apei potabile si al canalizarii sa fie mai mic decat la Constanta. Pentru exemplificare va voi spune preturile din : Bucuresti - apa= 3,86 lei/mc , canalizare= 0,86lei / mc, Ploiesti - apa=2,53 lei/mc , canal.=1,07 lei/mc. De ce este asa mare diferenta? Nu cumva asta tine de relatia primari-directori apa-canal?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4124 secunde