Aflați aici unde puteți să cumpărați astăzi cadouri Util Deco, realizate de persoane cu dizabilități

289
Aflați aici unde puteți să cumpărați astăzi cadouri Util Deco, realizate de persoane cu dizabilități - ud-1331122773.jpg
Astăzi, până la ora 20,00 la City Park Mall Constanța puteți cumpăra produse realizate de persoane cu dizabilități ce pot deveni cadouri minunate pentru persoanele dragi. Expoziția cu vânzare este realizată de Util Deco, unitate protejată dezvoltată și susținută de Fundația "Alături de Voi" România și se dorește un mod de a face cunoscut un model de integrare profesională a tinerilor cu dizabilități. Colecția acestei primăveri de la Util Deco cuprinde eșarfe din voal în culori diafane, perne decorative cu flori, lumânări decorative parfumate – zambile, trandafiri, panseluțe, mărțișoare și felicitări.
Standul se află la etajul întâi din City Park Mall, unde reprezentanții Util deco oferă informații și detalii despre produsele realizate de tinerii cu dizabilități în domeniile creație IT, legătorie și tipografie, artă decorativă - pictură și artă meșteșugărească, croitorie și confecționare lumânări decorative. Produsele pot fi comandate și pe site-ul www.utildeco.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Social : Mai multe femei decât bărbați
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Pagina a fost generata in 1.5194 secunde