Ai vândut o casă sau o maşină? Iată ce trebuie să depui la SPIT!

1939
Ai vândut o casă sau o maşină? Iată ce trebuie să depui la SPIT! - aivandutocasa-1621360346.jpg
Constănţenii care au vândut sau au cumpărat un apartament sau o maşină au obligaţia de a notifica Serviciul Public de Impozite şi Taxe.

„În termen de 30 de zile inclusiv de la data dobândirii sau a înstrăinării clădirilor, terenurilor sau mijloacelor de transport, proprietarul are obligația depunerii declarației fiscale la care va anexa documentele doveditoare.

Declarațiile fiscale pot fi depuse și online, fără a mai fi necesară deplasarea în sediile agențiilor fiscale, prin accesarea site-ului www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/ Declaraţii fiscale, fără sau cu autentificare sau prin e-mail ([email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected])”, precizează reprezentanţii SPIT Constanţa.

De asemenea, formularele necesare operațiunilor fiscale și tipul documentelor justificative ce trebuie anexate se regăsesc pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Persoane fizice/Persoane juridice - Documente declarare. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde