AJOFM. Iată unde vă puteți înscrie pentru a face cursuri gratuite în șase meserii

133
1
AJOFM. Iată unde vă puteți înscrie pentru a face cursuri gratuite în șase meserii - cemeserii1394816232-1396441474.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă din Constanța, în parteneriat cu Asociația Sigma Development Center, a demarat un amplu proiect de facilitare a integrării pe piața europeană a muncii a 270 de persoane fără loc de muncă.


Sunt oferite servicii suport pentru crearea competențelor personale și profesionale necesare unei vieți active pe piața muncii. Beneficiarii vor primi consiliere și suport în aplicarea la joburi, dar vor fi și instruiți în cadrul a șase programe integrate de formare: îngrijitor bătrâni la domiciliu, tehnician masor, lucrător comercial, scafandru, web designer și grafician calculator. Instruirile vor fi coroborate cu trei module de dezvoltare care vizează creșterea competențelor de comunicare, limba engleză și a cunoștințelor antreprenoriale.


Persoanele interesate pot afla mai multe informații sau se pot înscrie la Asociația Sigma Development Center, la Adriana Cârnu, responsabilul de evenimente și promovare, tel. 0724/293.493, sau la sediul AJOFM Constanța, la Simona Glăvan, coordonatorul grupului țintă, tel. 0241/481.550.




Comentează știrea

Musi Dorica Elena
2 iunie 2014
curs gratuit web designer

As dori sa stiu cand incepe cursul gratuit web designer si unde ma pot inscrie! Multumesc!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6322 secunde