ALERTĂ! Alte cinci cazuri de infecție cu virusul West Nile

348
ALERTĂ! Alte cinci cazuri de infecție cu virusul West Nile - westnile94434300-1536323778.jpg

Articole recomandate

Alte cinci cazuri de infecție cu virusul West Nile au fost confirmate, în Dolj, săptămâna trecută, fiind vorba despre o femeie și patru bărbați cu vârste cuprinse între 48 și 71 de ani, scrie realitateadecraiova.net.


Potrivit reprezentanților DSP Dolj, unul dintre pacienți este din Craiova și ceilalți patru din Băilești, Bucovăț, Cioroiași și Fărcaș.

"În cadrul activității de supraveghere și control a infecției cu virusul West Nile care se desfășoară la nivel național în perioada 1 mai – 31 octombrie, în săptămâna 35/2018, în județul Dolj au fost confirmate 5 cazuri cu infecție cu virusul West – Nile, la o femeie și 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 48 și 71 de ani, din Craiova – 1, Băilești – 1, Bucovăț – 1, Cioroiași – 1 și Fărcaș – 1, internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, cu evoluție clinică favorabilă", se arată într-un raport al DSP Dolj.

În total, în județul Dolj, au fost înregistrate până la această dată 26 de cazuri de infecție cu virusul West Nile, o femeie din Poiana Mare, în vârstă de 74 de ani, decedând.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8971 secunde