Alertă! Mars își retrage batoanele de ciocolată din 55 de țări, inclusiv din România

259
Alertă! Mars își retrage batoanele de ciocolată din 55 de țări, inclusiv din România - mars-1456258465.jpg
Producătorul american de ciocolată Mars a anunțat, azi, că își va retrage batoanele de ciocolată din 55 de țări, după ce un consumator a găsit o bucată de plastic într-unul dintre produsele companiei, notează publicația "The Guardian".

Compania a anunțat că au fost afectate produsele care expiră între 19 iunie 2016 și 8 ianuarie 2017. Totodată, Mars a declarat că pe site-ul companiei va fi publicată lista completă cu produsele care vor fi retrase de pe piață. "Vrem să evităm situația în care consumatorii care au cumpărat unul din produsele afectate să le consume", se arată în comunicatul publicat pe pagina de Internet a subsidiarei germane a Mars.

Plângerea făcută de o femeie care a declarat că a găsit "o mică bucată de plastic" într-un baton de ciocolată, a determinat compania să retragă de pe piață batoanele produse la o fabrică a companiei din Olanda. Inițial, Mars a declarat că își va retrage produsele Mars, Snickers, Milky Way și bomboanele "Celebrations" doar din șapte țări europene: Marea Britanie, Germania, Franța, Olanda, Belgia, Italia și Spania. Ulterior, compania a extins acțiunea de retragere în 55 de țări. Mars recomandă consumatorilor care dețin batoane produse la fabrica din Olanda să contacteze compania prin telefon sau internet, scrie adevarul.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0137 secunde