Alertă meteo! Meteorologii anunță caniculă în sud și furtuni în restul țării

198
Alertă meteo! Meteorologii anunță caniculă în sud și furtuni în restul țării - canicula8-1598176048.jpg

Articole recomandate

ANM a emis o informare meteo valabilă din această după-amiază până miercuri dimineata, cand, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuată, la munte, în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi și în restul teritoriului. Se vor semnala intensificari ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, dar și grindină. În intervale scurte de timp se vor înregistra cantitați de apă ce vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp, potrivit Realitatea.net.


Totodată, în regiunile sudice și sud-estice, azi si mâine, local va fi caniculă, iar disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime vor fi, în general, de până la 34…35 de grade, iar azi, izolat, până la 37 de grade în Lunca Dunării.


 La mare, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea când, trecator, vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificari trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime vor fi de 20-22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 24-25 de grade.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8082 secunde