Alexandra Stan vrea să ajute familiile nevoiașe

232
Alexandra Stan vrea să ajute familiile nevoiașe - campanie2-1575508086.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Alexandra Stan dorește să ajute oamenii săraci, motiv pentru care s-a și implicat, luna aceasta, în campania umanitară "Ajutăm Împreună". În plus, alături de Arhiepiscopia Tomisului și Primăria Constanța, solista face o invitație către toată lumea să se implice în ajutorarea unor familii nevoiașe din mediul rural al județului Constanța.


Pachetele vor ajunge înainte de Crăciun la peste o mie de familii defavorizate cu mulți copii, la bătrâni și la persoane singure neajutorate.


"Am fost impresionată când am auzit de inițiativa părintelui Claudiu Banu de la Biserica «Sf. Mare Mucenic Mina» și de rezultatele pe care le-a avut anul trecut prin campania umanitară. Știam că și Primăria organizează astfel de acțiuni, așa că m-am hotărât să unesc cele două entități și să ajut la dezvoltarea campaniei. Eu sunt norocoasă pentru viața pe care o am și sunt recunoscătoare, iar pentru asta vreau să ofer o bucurie celor nevoiași și mă bazez pe întreaga comunitate să mă susțină", a declarat Alexandra.


Așa că, de la haine pentru copii, femei și bărbați, la accesorii, până la alimente neperisabile, donațiile sunt așteptate în perioada 1-15 decembrie la parohiile din orașele Constanța, Mangalia, Medgidia, Năvodari, Hârșova, Ovidiu, Eforie, Negru Vodă, Techirghiol și Cernavodă, cât și la punctele de colectare din centrele comerciale din Constanța. Persoanele care nu sunt din Constanța, dar își doresc să participe la campania umanitară, pot trimite pachetele către punctele de colectare mai sus menționate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9131 secunde