Alocațiile și indemnizațiile pentru copii ar putea crește

213
2
Alocațiile și indemnizațiile pentru copii ar putea crește - alocatiicopii-1431536711.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Muncii pregătește o serie de acte normative care ar trebui să stimuleze natalitatea. Potrivit ministrului Rovana Plumb, mă-micile ar putea beneficia de indemnizații mai mari de creștere a copilului. De asemenea, nu este exclus ca să crească și alocațiile de stat pentru copii.

"Facem calcule și, în măsura în care din punct de vedere fiscal bugetar avem posibilitatea să creștem alocațiile, așa cum am făcut pentru 500.000 de copii din familiile sărace, vom proceda și în continuare. În momentul de față facem calcule dacă și cu cât se poate mări. Pentru indemnizația de creștere a copiilor se ia în calcul un întreg pachet de măsuri, inclusiv eliminarea barierei privind limita superioară de 3.400 de lei. Toate acestea înseamnă calcule", a precizat Rovana Plumb.

În anul 2014, ministrul Muncii spunea că dorește extinderea concediului de maternitate pentru mame prin introducerea unor facilități și indemnizații pentru mamele care nasc și sunt în șomaj sau nu au un loc de muncă. În momentul de față, la nivelul UE, ca și în România, beneficiază de concediu de maternitate și facilități acordate prin acest program doar mămicile care au loc de muncă. 

Comentează știrea

rex
14 mai 2015
Sugerez:

sa faceti cat mai repede acest lucru, pentru ca , prin absurd, vor veni haitele din pnl la putere se duce si ultima bruma de speranta pentru mai bine!

Facem calcule
14 mai 2015
Rovana Plumb a intrat la gradinita

"Facem calcule .......să creștem (mari) ........ În momentul de față facem calcule dacă și cu cât ....... Pentru indemnizația de creștere a copiilor se ia în calcul ...... Toate acestea înseamnă calcule", a precizat Rovana Plumb.

Pagina a fost generata in 1.2765 secunde