Amenzi pe bandă rulantă, la Constanța, date de Poliția Locală

308
Amenzi pe bandă rulantă, la Constanța, date de Poliția Locală - 12-1573816924.jpg
În cursul zilei de 13 noiembrie, în intervalul orar 14:00-22:00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 2.


Oamenii legii au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public: piețele agroalimentare Tomis II, Tomis III, Cireșica, Brotăcei, Tic-Tac, Stadion, strada Semănătorului, Zona Eden, Trocadero, Anadalchioi, Victoria, cartier social Henri Coandă, strada Dionisie cel Mic, Dacia, Parcul Tăbăcărie, cartier Tomis Nord, cartier Tomis Plus, cartier Palazu Mare. 


Au fost legitimate 13 persoane și s-au constatat 11 sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 3 în conformitate cu prevederile HCL 184/2013 modificată, 7 în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 și 1 în conformitate cu prevedrile Legii 12/1990.


Valoarea totală sancțiunilor aplicate a fost de 2900 lei.


Cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, răscolirea gunoiului din containere sau comerțul ambulant neautorizat.


Tot în această săptămână, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe dumurile publice au executat acțiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară. 


Astfel, în ziua de 13 noiembrie au fost aplicate 46 de sancțiuni (pentru încălcarea art.142 și 143 din O.U.G. 195/2002) în cuantum de 8120 de lei. 


La începutul acestei săptămâni oamenii legii au aplicat mai multe sancțiuni în valoare de 2400 de lei pentru încălcarea art.5 și art.9 ale HCLM 184/2013. Acestea vizau aruncarea deșeurilor în alte locuri decât în cele special amenajate, depozitarea pe domeniul public a obiectelor voluminoase sau camparea în alte locuri decât în cele special amenajate.


Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3284 secunde