ANAF, o nouă acțiune în forță. Cine sunt cei vizați de această dată

1003
1
ANAF, o nouă acțiune în forță. Cine sunt cei vizați de această dată - anaf-1663084156.webp

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală are o nouă țintă după ce i-a vizat până acum pe profesori, dar și pe influenceri, potrivit Antena3.ro


Fiscul trimite Poliția peste patronii care nu și-au plătit contribuțiile la stat. Lista celor aproape 53.000 de contribuabili a fost trimisă de ANAF Inspectoratului General al Poliției Române pentru cercetări penale.

În fruntea listei, potrivit Profit.ro, este o companie de stat, CFR Marfă, cu restanțe de aproape 22.000.000 de lei. În listă sunt însă și peste 4.000 de firme cu restanțe mai mici de 100 de lei.

"Cap de listă este CFR Marfă, cu o datorie de aproape 22.000.000 de lei și ne aducem aminte că Ministerul Transporturilor anunța la finalul lunii iulie că CFR Marfă are această datorie. Vorbim de restanță la plata contribuțiilor la pensie și, de asemenea, pentru sănătate pentru salariați.


Comentează știrea

marian
13 septembrie 2022
PFA-uri si tarabe

Sa fie controlate toate, absolut toate PFA – urile si pietele agro- alimentare ! In aceste piete, absolut niciunul dintre asa-zisii producatori, nu folosesc case de marcat si nu elibereaza bonuri fiscale ! Sunt tarabagii care au vile luxoase si mai multe apartamente, pe care le inchiriaza, mai ales in Constanta si nu numai !

Pagina a fost generata in 0.6372 secunde