Angajații RATC vor protesta la Casa de Pensii

538
2
Salariații Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța vor protesta în zilele următoare în sediul Casei Județene de Pensii Constanța pentru tăierile salariale pe care le-au suportat atât în 2010, cât și 2011 și le vor suporta în 2012. Ei au început 2012, pentru al doilea an la rând, cu concediu fără plată. Conducerea regiei învinuiește Casa Județeană de Pensii pentru situația financiară precară în care se află, motiv pentru care este nevoită să aplice tăieri salariale. "Casa Județeană de Pensii Constanța are o datorie către RATC de 70 de miliarde de lei vechi, reprezentând contravaloarea legitimațiilor de călătorie pentru veterani și deportați. Se refuză să se plătească acești bani, astfel încât noi suntem într-un blocaj fără precedent", a precizat directorul RATC, Dumitru Coiciu.

Comentează știrea

Mine
9 ianuarie 2012
RATC

Ca sa ne facem o idee clara , este obligatorie sa se publice care este proportia datoriei Casei de pensii fata de venitul anual al regiei. Am zis.

Mine
9 ianuarie 2012
RATC

Am calculat proportia datoriei Casei de Pensii datorata abonamentelor gratuite. Aceasta se poate aprecia la cca 6% . RATC a publicat nr. de calatori in 2008 : 65.585.800 calatori /an . Extrapoland se obtine o incasare lunara de 9.400.700 lei ( 5.465.500 x 1,75 lei )RATC deconteaza de la Casa de pensii 583.000 lei/luna ( la maxim , cu 110 lei luna - toate traseele ! ), adica cca 6 % . A se afirma ca datorita abonamentelor gratuite reduceti salariile si faceti concedieri , ESTE O REA INTENTIE ! Reprezinta o instigare a populatiei fata de fostii detinuti politici , stramutati din Cadrilater , revolutionari si veteraqni de razboi.Am auzit la TV ca ati taiat primele de vacanta. Pai aveati prime de vacanta ? In sectorul privat aceste prime sunt raritati domnilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.544 secunde