ANM a actualizat avertizările pentru județul Constanța. Vezi cum va fi vremea în următoarele ore

314
ANM a actualizat avertizările pentru județul Constanța. Vezi cum va fi vremea în următoarele ore - ploivantumbrele25-1380631164.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat mesajul de atenționare cod galben pentru această noapte. Potrivit meteorologilor, pentru intervalul 1 octombrie, ora 13,00, - 2 octombrie, ora 8,00, va continua să plouă în jumătatea de sud a țării, iar în regiunile sud-estice și în Subcarpații Getice se vor cumula cantități de apă ce vor depăși local 20 până la 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 -50 de litri pe metru pătrat. În Bărăgan, vântul va mai prezenta intensificări, cu viteze de 50 - 70 de km pe oră. 




Codul portocaliu rămâne valabil până la noapte, la ora 2,00. În județele Constanța și Tulcea, ploile vor fi abundente și se cumula cantități de apă ce vor mai atinge local 40 – 50 de litri pe metru pătrat, iar intensificările de vânt vor fi susținute, cu viteze la rafală de 70 de km pe oră și temporar peste 80 – 90 km pe oră.


Vremea se va menține deosebit de rece în regiunile extracarpatice și cele centrale, unde frecvent temperaturile diurne se vor situa cu aproximativ 10 grade sub valorile medii multi anuale ale acestei perioade a anului.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.8454 secunde