ANM. COD GALBEN de vânt la Constanța

424
2
ANM. COD GALBEN de vânt la Constanța - vant2-1414221781.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineață o avertizare cod galben de vânt puternic în Dobrogea.
Astfel, de la ora 10 și până la ora 16,00, pe arii extinse din Dobrogea, se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge la rafală 60 - 75 de km pe oră.


Comentează știrea

iulia
25 octombrie 2014
locuri sigure

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Zizi
26 octombrie 2014
Vrajeala

Bai Iulia(sau ce nume iti vei da) mesajului asta al tau, prin care iti faci reclama in mod abuziv, si pe care il ai scris undeva si ii dai doar copy/paste, ti-l voi contra oridecateori ai sa-mi dau ocazia. Si eu pe al meu il am scris undeva. Si eu ii dau copy/paste ca si tine. MESAJ CATRE CONSTANTENI: OAMENI BUNI, NU VA LUATI DUPA MESAJUL. E O MINCIUNA CARE ASCUNDE MULTE ESCROCHERII. DACA AR FI O FIRMA SERIOASA, AR ALEGE ALT MOD DE A FACE RECLAMA. SE BAZEAZA PE DISPERAREA OAMENILOR SARACI DE A AVEA O VIATA MAI BUNA. GANDITI-VA DE 10 ORI INAINTE DE A DA CURS UNEI ASTFEL DE OFERTE. AVEA O VIATA MAI BUNA. GANDITI-VA DE 10 ORI INAINTE DE A DA CURS UNEI ASTFEL DE OFERTE.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Social : AVERTIZARE METEO LA CONSTANȚA
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Social : Constanța, sub COD GALBEN de vreme rea
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Social : Constanța, sub COD GALBEN de FURTUNĂ!
Vineri, 08 August 2014
Stire din Social : Constanța, sub COD GALBEN de PLOI
Pagina a fost generata in 0.3524 secunde