ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

741
1
ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vremedeiarnaninsoare5-1417439681.jpg

Articole de la același autor

În următoarele două săptămâni ne așteaptă o vreme veritabilă de iarnă, la Constanța. Se va mai încălzi puțin, dar temperaturile se vor încadra în normele climatologice pentru această perioadă a anului. 
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 1 – 14 decembrie, pentru toate regiunile din țară: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și la munte.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicatele perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.
În Dobrogea, intervalul de prognoză va debuta cu valori termice mai coborâte decât în mod normal pentru această dată, de aproximativ 0 grade Celsius, în medie, la scara întregii regiuni. Din data de 2 decembrie maximele diurne cresc ușor, astfel încât, în zilele de 6 și 7 decembrie, se vor situa peste media climatologica specifică perioadei, atingând 7 - 8 grade. La începutul celei de a doua săptămâni de prognoză, temperaturile scad spre o medie de 4 - 5 grade, în jurul căreia se vor menține ulterior. Regimul termic nocturn va avea o evoluție asemănătoare: până la sfârșitul primei săptămâni va avea loc o creștere ușoară și treptată a temperaturilor minime, care în dimineața zilei de duminică nu vor mai coborî sub 0 grade. Dar în a doua săptămână de prognoza minimele vor scădea din nou, iar la finalul intervalului vor redeveni negative, inclusiv pe litoral.
În primele două zile din decembrie vor fi precipitații mixte, în general moderate cantitativ. Apoi, până spre sfârșitul primei săptămâni doar izolat vor mai fi condiții pentru ploi și, trecător, lapovițe. După data de 7 decembrie crește din nou probabilitatea pentru precipitații mixte.


Comentează știrea

Dan
1 decembrie 2014
oferta

Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM: Cod galben de polei în opt județe
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Social : VINE IARNA! COD GALBEN LA CONSTANȚA
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5849 secunde