ANM. Cum va fi vremea, în weekend, la Constanța

151
ANM. Cum va fi vremea, în weekend, la Constanța - vremea11378482480138114661814156-1421418066.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vremea frumoasă și mult mai caldă decât în mod normal se va menține în regiunile vestice și în zonele de deal și de munte, unde ziua cerul va fi variabil la senin. În sudul și în estul țării, dar pe arii restrânse și în centru se va semnala ceață sau nebulozitate joasă ce izolat vor persista și vor fi asociate cu burniță, astfel că se vor înregistra valori termice în general apropiate de mediile climatologice specifice pentru o zi de ianuarie.


În a doua parte a nopții cerul se va înnora în regiunile vestice, unde va începe să plouă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în vestul țării și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la valori în jur de 0 grade în zonele cu ceață persistentă, în special din est până la 12, 14 grade în Dealurile de Vest; minimele termice se vor încadra între -14, -13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5, 7 grade în Dealurile Banatului și ale Crișanei.


La Constanța, cerul va fi temporar înnorat, vântul va sufla moderat, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai risipi și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 0 grade. Duminică, va fi mai mult senin și va fi un vânt slab, dinspre sud-vest. Valorile termice se vor încadra între 0 și 9 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6161 secunde