ANM. Cum va fi vremea, la Constanța, până la jumătatea lui decembrie

117
ANM. Cum va fi vremea, la Constanța, până la jumătatea lui decembrie - vremeplimbare6-1385994156.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 2 – 15 decembrie, în fiecare regiune a țării. Estimarea a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. 


Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


În zona Dobrogei, prima săptămână a intervalului de prognoză va fi caracterizată de regim termic diurn apropiat celui mediu multianual specific, respectiv valori mediate de 4- 6 grade, chiar mai ridicate în zilele de 2 și 7 decembrie. Începând din 8 decembrie se estimează valori în scădere, cu medii de 0 - 2 grade, în creștere ușoară doar în ultimele zile. În privința temperaturilor minime, acestea se mențin mai mici decât cele caracteristice primei jumătăți a lunii decembrie aproape pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză, astfel că media va fi de -4, -2 de grade.


Până în jurul datei de 7 decembrie nu vor fi precipitații, apoi, îndeosebi între 7 și 9 decembrie, sunt de așteptat ninsori slabe cantitativ.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Social : Vreme geroasă astăzi, la Constanța
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5671 secunde