ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța

135
ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeamaine-1398689562.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi în general instabilă în sudul și vestul țării precum și în zona montană, unde treptat înnorările se vor accentua și cu precădere după-amiaza și în cursul nopții vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre parțial noros, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice vor fi posibile doar pe arii restrânse.


Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. La Constanța, cerul va fi înnorat, vântul suflă slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 18 grade Celsius. La noapte se va mai însenina, iar termometrele vor indica minimum 8 grade.


Mâine sunt șanse să mai vedem soarele, dar valorile termice rămân asemănătoare cu cele de astăzi. Abia de joi începe să se mai încălzească, până la 19 grade, dar norii se mențin, iar vineri și sâmbătă se vor înregistra 20 de grade Celsius. Duminică sunt așteptate ploi, atât pe timpul zilei, cât și noaptea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.546 secunde