ANM. O nouă avertizare meteo de ger și vânt puternic, la Constanța și în toată țara

281
ANM. O nouă avertizare meteo de ger și vânt puternic, la Constanța și în toată țara - iarnazapadaoamenizgribulitimasin-1355404650.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de ger și intensificări ale vântului. Aceasta este valabilă din această după-amiază și până sâmbătă, 15 decembrie, la ora 18,00.


Astfel, vineri, 14 decembrie, vântul se va intensifica în Banat, Crișana, local în Transilvania și la munte. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă și sâmbătă, 15 decembrie, vor fi intensificări și în Moldova. În aceste regiuni, vântul va atinge la rafală viteze de 55 . 60 de km pe oră și pe arii restrânse va spulbera sau viscoli zăpada depusă în zilele precedente.


Vremea va fi geroasă mai ales noaptea și dimineața, în cea mai mare parte a țării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopții de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul și sudul țării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade, până în jurul valorii de -26 de grade în estul Transilvaniei. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor situa, în general, între -10 și 0 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4319 secunde