ANOFM. Sute de locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

144
ANOFM. Sute de locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană - angajare1427825423-1433333322.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 316 locuri de muncă vacante.
Astfel, în Republica Cehă, sunt disponibile 161 locuri de muncă. Este vorba despre 50 de lucrători în producție, 50 de operatori, 30 de operatori autoclave/asamblori etc. În Germania, sunt 66 locuri de muncă, 50 pentru asistenți medicali generaliști, 15 factori poștali și un mecanic echipamente pneumatice. În Suedia, angajatorii propun 45 locuri de muncă, 20 pentru femei de serviciu și15 vopsitori auto etc. În Marea Britanie, sunt 22 locuri de muncă, 20 pentru îngrijitor persoane, unu pentru asistent medical și unu pentru infirmier. În Irlanda, se angajează zece muncitori necalificați. În Austria, sunt cinci locuri de muncă, unu pentru inginer software/dezvoltator software/tehnician software, unu pentru inginer electrotehnist în energie etc.


În Norvegia, sunt trei locuri de muncă, pentru doi bucătari preparate indiene și pentru un doctorand în predicția duratei de viață a structurilor din beton existente, în Olanda se caută un operator CNC și un sudor TIG, în Danemarca se caută un medic specialist în patologie chirurgicală, iar în Finlanda un șofer autobuz.


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7327 secunde