ANTIFRAUDA IA CU ASALT LITORALUL. IATĂ DOVADA!

12797
8
ANTIFRAUDA IA CU ASALT LITORALUL. IATĂ DOVADA! - anaf-1430392825.jpg

Articole de la același autor

Zvonul că 150 de inspectori ANAF au fost detașați pe litoral, în minivacanța de 1 Mai, pentru a controla agenții economici, pare să fie cât se poate de adevărat. 


În urmă cu 30 de minute, o bucureșteancă a realizat o fotografie pe drumul spre Constanța, pe Autostrada Soarelui. În imagine se vede o coloană de mașini cu inscripția ANAF, îndreptându-se către mare.



Comentează știrea

st3fun
30 aprilie 2015
baliverne

asta nu este autostrada Soarelui. Nu are banda de urgenta si nicaieri nu exista acel parapet.

Marius
30 aprilie 2015
Sigur ?

Buna ziua. Doamna Andreea PERHAIȚĂ, ati fost vreodata la Bucuresti pe Autostrada Soarelui ? Daca da, ati vazut vreodata parapetul acela ? Eu am fost de foarte multe ori si nu l-am vazut niciodata. Cum era aia ca un jurnalist isi verifica informatia din 3 surse ? Eu zic sa lasati Facebook-ul si sa va puneti pe treaba.

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Adu
30 aprilie 2015
anaf

locatia este a3 unde exista acei parapeti si 3 benzi pe sens de ce va chinuiti atat

Unu' altu'
30 aprilie 2015
A2

Eu zic ca e pe A2 dar pe sensul spre Buc la km40-50 e in dreptul unui sat.

avi
30 aprilie 2015
mai verificati stirile

http://www.gandul.info/financiar/dna-ul-fiscului-in-misiune-speciala-de-1-mai-unde-a-fost-vazuta-aceasta-coloana-de-masini-ale-anaf-14185152

Cristina
1 mai 2015
anaf

E adevarat. Acum 3 ore a intrat in Constanta o coloana de apriximativ 30 masini inscriptionate ANAF

Ana
4 mai 2015
jandarmii la San Tropez!!!!

Imi aduce aminte de filmul frantuzesc cu Louis De FUNES : JANDARMII LA SAN TROPEZ ! (Pot sa rad ca nu am ''afacere in Constanta imi vine sa plang pentru ca cei ce vand 1 covrig trebuie sa dea bon fiscal , deci covrigul va include si alte cheltuieli, gaura lui va fi mai mica si eu ,turistul, voi plati mai mult!) Intrebarea de baza este : la cat s-a cheltuit cu ''armata asta privata numita anaf'' cati bani au venit innapoi la Buget??? se merita osteneala cu : cumparat masini, inscriptionat, asigurari,benzina, uniforme, diurne, salarii,pe banii contribuabililor la munte si sau la mare,etc,etc,etc??? Economia de piata inseamna calitate=pret.Nu vin clientii inchizi afacerea.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Social : La mare de 1 Mai, cu Trenurile Tineretului
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Economie : ANAF răspunde criticilor presei
Pagina a fost generata in 1.4486 secunde