Anunț de ultimă oră! SE SCUMPEȘTE ENERGIA ELECTRICĂ pentru populație

800
Anunț de ultimă oră! SE SCUMPEȘTE ENERGIA ELECTRICĂ pentru populație - lumina-1487161513.jpg

Articole recomandate

Prețul energiei electrice pentru populație ar putea crește cu 1-2% de la 1 iulie, ca urmare a prețurilor foarte mari de pe bursa de energie din luna ianuarie, a declarat, miercuri, Niculae Havrileț, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).


"Prețul la energie electrică se recalculează la fiecare șase luni, iar următoarea recalculare va fi la 1 iulie. Considerăm că prețul ori va rămâne la același nivel, ori va fi o ajustare de cel mult 1-2% în plus", a spus Havrileț.

El a explicat că, pentru trimestrul al doilea al anului, se așteaptă o scădere a prețurilor, ca urmare a unei producții mari de energie hidro, eoliană și fotovoltaică, ceea ce va echilibra situația.

În urmă cu două zile, directorul general al E.ON România, Frank Hajdinjak, a declarat, pentru AGERPRES, că prețul energiei pentru consumatorii casnici ar putea crește de la 1 aprilie, ca urmare a prețurilor ridicate înregistrate pe bursă în luna ianuarie, dacă ANRE nu ia măsuri urgente pentru modificarea reglementărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Social : LOTO. Peste 657.200 euro report la Joker!
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Social : JCI Constanța recrutează noi membri
Pagina a fost generata in 1.744 secunde