Anunț important de la bănci, pentru toți românii

555
1
Anunț important de la bănci, pentru toți românii - bancicapitalro-1428646690.jpg
Dacă aveți treabă la bancă trebuie să mergeți de astăzi. Băncile nu vor lucra cu publicul luni, 13 aprilie, în a doua zi de Paște, excepție făcând unitățile din hipermarketuri și malluri.

Potrivit zf.ro, unitățile BCR și CEC Bank, care au împreună circa 1.500 de agenții, vor fi închise pe 13 aprilie, pentru ca ulterior să revină la programul normal.

"Deținătorii de carduri BCR vor putea face plăți la oricare dintre comercianții care acceptă carduri, iar serviciul de asistență de urgență pentru deținătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24", potrivit reprezentanților BCR, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Radu Bogdan
10 aprilie 2015
Depinde numai de tine

Teama de eșec este exprimată în atitudini de genul: "Nu pot, nu pot, nu pot". Ele se învață devreme în copilărie, ca rezultat al criticii distructive și al pedepsei pentru unele acțiuni dezaprobate de părinți. Odată intrată în subconștient, această teamă paralizează speranțele și ucide ambiția, mai mult decât oricare altă emoție negativă din experiența umană. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Legenda înroșirii ouălor
Pagina a fost generata in 0.8826 secunde