Anunț important de la Primăria Constanța: Se schimbă conductele, apa caldă va fi oprită 48 de ore!

616
1
Anunț important de la Primăria Constanța: Se schimbă conductele, apa caldă va fi oprită 48 de ore! - conducte-1720546616.jpeg
Lucrările de reabilitare și modernizare a rețelei de termoficare din Constanța se derulează în ritm alert, mai ales acum, pe timpul verii. Pentru schimbarea unor conducte pentru care nu poate fi asigurat provizoratul este necesară oprirea furnizării apei calde pentru o perioadă de 48 de ore atât pe magistrala I, cât și pe magistrala II.

Astfel, Primăria Constanța informează că în această noapte, de la ora 24:00 va fi oprită furnizarea apei calde către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Societățile care execută lucrările fac tot posibilul ca disconfortul creat populației să fie cât mai mic, atât din punctul de vedere al lucrărilor efectuate, cât și al furnizării agentului termic către populație. Astfel, pe măsură ce lucrările se vor finaliza se va relua furnizarea apei calde în întreg orașul.

Lucrările au loc în cadrul Etapei a II-a a proiectului de reabilitare a rețelei de termoficare a municipiului Constanța. În această etapă sunt înlocuiți 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate.

Comentează știrea

fani
Miercuri, 10 iulie

Inca 20 de ani se vor tot schimba conductele .! Au trecut doar trei ani si vor trece inca 20 ,apoi se va construi o alta centrala pentru tembelii racordati la incalzire centrala sau se va trece la inlocuirea tevilor montate acesti ani

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5062 secunde