ANUNȚUL ZILEI DE LA SPIT

171
1
ANUNȚUL ZILEI DE LA SPIT - spit1346157737136791891413698296-1444995543.jpg

Articole recomandate

Pentru a evita eventualele aglomerări de la ghișeele instituției, reprezentanții SPIT recomandă contribuabililor să nu se înghesuie la ghișee și să aleagă și alte metode de plată.

În acest sens, se pot adresa oficiilor poștale, agențiilor Garanti Bank, stațiilor OMV Petrom, prin serviciul Westaco Express din municipiu, prezentând doar buletinul/cartea de identitate, sau pot utiliza diferite modalități de plată.

Astfel, se pot face plăți prin intermediul cardului bancar, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata online a impozitelor" sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde se autentifică cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online, prin sistemul Internet Banking. Pentru acest sistem de plată este necesar un cont de Internet Banking, prin intermediul telefonului mobil. Trebuie descărcată aplicația Etax Mobile SPIT dezvoltată atât pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, cât și pentru cele cu iOS, unde se autentifică cu nume de utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online, prin ordin de plată (O.P.) sau prin mandat poștal, de la orice oficiu poștal din țară.

Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.



Comentează știrea

Cosmin
16 octombrie 2015
Cel mai de forta proiect!

Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Octombrie 2015
Stire din Social : SPIT CONSTANȚA. ANUNȚ IMPORTANT!
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Social : Anunț important de la SPIT
Pagina a fost generata in 0.6127 secunde