Apă cu presiuni reduse în localitatea Mihail Kogălniceanu

136
Apă cu presiuni reduse în localitatea Mihail Kogălniceanu - bigapaapa-1658911518.jpg

Articole de la același autor

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică Stația de Pompare Hidrofor din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, reprezentanții furnizorului de energie vor întrerupe curentul în intervale scurte de timp, joi – 28 iulie 2022, în perioada 09.00 – 17.00.


În această situație, Stația de Pompare Hidrofor nu va avea o funcționare continuă, motiv pentru care abonații din zona înaltă a localității și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete, iar în restul localității apa se va furniza cu presiune scăzută în intervalul de timp menționat mai sus.


"Ne cerem scuze tuturor consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă la parametrii normali. Totodată, rugăm consumatorii afectați de aceste lucrări din localitatea Mihail Kogălniceanu să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.", anunţă reprezentanţii RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6326 secunde