Apel de la constănțeni: "UNDE ARUNCĂM LUCRURLE PE CARE NU LE MAI FOLOSIM?" Atenție! Iei amendă dacă le lași lângă tomberon!

8275
6
Apel de la constănțeni:

Articole de la același autor

Un constănțean, care încearcă să scape de o canapea și niște fotolii vechi, pe care nu le mai dorește, riscă să fie amendat, dacă le depozitează lângă tomberonul de gunoi. Acesta a încercat prin toate metodele să scape de aceste obiecte, a sunat la mai multe firme, a încercat să plătească extra pentru a-i fi ridicate obiectele, însă fără succes, a primit doar răspunsuri negative.

Bărbatul nu înțelege ce ar putea să facă cu aceste lucruri, din moment ce, legal, nu le poate depozita niciunde, practic nu are unde sa le arunce, nici dacă plătește pentru acest lucru. 

Comentează știrea

Tomberon
5 octombrie 2017
Groapa de Gunoi

Eventual inchiriata o mini-furgoneta si expediate vechiturile catre o groapa de gunoi. (poate si ceva extra gologani pt. manevrare : incarcare-descarcare) Alt raspuns util poate de la autoritatile locale (primarie), ar trebuii sa aiba si ei o adresa electonica.

Alina
5 octombrie 2017
Unde aruncam lucrurile pe care nu le mai folosim?

Aceeași problemă o am Si Eu. Am câteva lucruri voluminoase pe care polaris nu le ridică din fata portii. Nici sa plătesc o furgoneta nu vreau, deoarece imi ia cat face o canapea noua. Deci....care e solutia?!?!?!

Suzi
5 octombrie 2017
Polaris

Faceți le bucăți si aruncați le la gunoi !!! Câte o bucata pe zi !!!

Vai de noi cu asemenea oameni
5 octombrie 2017
Vai de răutatea voastra

Oameni buni mulți ar trebui sa fiți în fabrici muncitori necalificați, angajați la spatii verzi sau săpături de șanțuri decât sa va dați altceva decât sunteți . Nu ați învățat după revoluție decât sa cereți și sa batjocoriți, sa va mințiți pe voi și sa păcăliți. E mai ușor sa faci circ decât sa_si pui mintea la contribuție sa rezolvi civilizat o situatie. La o simpla căutare pe google am găsit 54 de societăți care va primesc mobilierul uzat și au ca activitate reciclarea lemnului, dar ste mai ușor sa va văicăriti și sa miorlaiti. De ex una dintre firme este http://www.colectaredeseuri.ro/colectare/tomini-trading-srl-constanta-constanta/.

Vai ce greu a fost
5 octombrie 2017
Ați învățat sa citiți?

Luați geniilor apuse care știți doar sa va văicăriti http://www.colectaredeseuri.ro/colectare/localitate/constanta/tipdeseuri/lemn/

SRI
6 octombrie 2017
e jale

Iar mi se confirma asa oras asa locuitori cretini si fara pic de cultura ..educatie treb. dusi de mana si hraniti k lingura .din cauza voastra fug investitorii straini de acest oras imputit si din cauza aut. incompetente si corupte ...

Pagina a fost generata in 1.036 secunde