Apel RAJA către asociațiile cu datorii, pentru convenții de facturare individuală

556
1
La ora actuală, SC RAJA SA Constanța este forțată să recurgă la măsura drastică de debranșare a asociațiilor pentru recuperarea creanțelor. Cele mai mari debite, dar și întârzieri la plata facturilor de la nivelul asociațiilor sau blocurilor se înregistrează pe Năvodari, Medgidia și Cernavodă. 

"Pentru recuperarea creanțelor de la asociațiile din aceste orașe, SC RAJA SA a întreprins toate măsurile legale. Mai mult, de aproape trei ani, periodic au fost organizate diverse întâlniri cu reprezentanții asociațiilor pentru încheierea convențiilor de facturare individuală, întâlniri la care au participat și reprezentanții primăriilor. Pe lângă transmiterea de zeci de invitații către asociații pentru încheierea acestor convenții, au fost făcute și acțiuni, în care reprezentanții RAJA s-au deplasat în teren și au avut întâlniri cu proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor debitoare. Tocmai pentru a putea discuta cu cât mai mulți proprietari de apartamente, aceste acțiuni s-au desfășurat în special seara, după ora 17,00, și uneori chiar și până la ora 22,30", precizează purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea. 

Debranșați, de săptămâna viitoare

Totuși, până în prezent, la Năvodari, din cele 231 de asociații, doar 27 au încheiat convenții de facturare individuală, iar la Medgidia și Cernavodă, procentul este mult mai mic, în situația în care săptămânal sunt avizate pentru debranșare chiar și peste 100 de asociații din cele trei orașe. Astfel, la ora actuală, sute de asociații sau blocuri din cele trei localități au fost avizate pentru debranșare în această perioadă. 

Astfel, SC RAJA SA invită, în perioada 19 - 25 februarie 2013, reprezentanții asociațiilor debitoare la încheierea convențiilor de facturare individuală. Cei interesați de încheierea acestor convenții trebuie să știe că reprezentanții juridici ai RAJA din cele trei orașe vor lucra, în acest interval, inclusiv sâmbăta și duminica, începând de la ora 8,00 dimineața și până la ora 20,00. Aceștia pot fi găsiți în Medgidia, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 13, în Cernavodă, pe strada Unirii nr. 17, și în Năvodari, pe strada Nuferilor nr. 3, la parterul blocului B1, lângă casieria RAJA. 

"Lansăm un ultim apel către reprezentanții condominiilor cu datorii să vină și să încheie convențiile de facturare individuală, în caz contrar urmând să fie debranșați de la sistemul de alimentare cu apă începând cu data de 26 februarie 2013, fără niciun alt preaviz", a mai adăugat Irina Oprea.

Comentează știrea

Mary
20 februarie 2013
contract individual

Buna ziua ,as dori sa stiu daca se pot incheia aceste contracte si la asociatiile de proprietari si daca in momentul incheierii contractului preluati si debitul respectivului proprietar catre dumneavoastra.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2081 secunde