Apel umanitar de la ISU Constanța: "Haideți să salvăm o viață de copil"

5744
Apel umanitar de la ISU Constanța:

Articole de la același autor

"Alexandra, fata colegului nostru de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, are nevoie de noi pentru șansa ei la viață!!! Oricât din puținul nostru ii poate face o bucurie!!! Acea bucurie de a trăi! Haideți să fim alături de ea și de familia ei! Vă mulțumim!". Așa sună apelul umanitar inițiat azi, de ISU Constanța.


Iată cum a început totul...


Ea este Alexandra, are numai 11 ani și acum 3 ani a primit o povară greu de dus pentru un adult, dar pentru un copil este și mai greu. În februarie 2016 a primit un diagnostic crunt: tumoră renală dreapta, carcinom cu celule clare. De atunci, în loc sa meargă la școală și să se joace cu colegii și sora ei, trebuie să suporte ace, tratamente și perioade lungi de spitalizare departe de tot ceea ce știa până acum. A trecut prin 2 operații, prin zeci de cure de chimioterapie-radioterapie, și cu toate astea boala nu este a putut fi învinsă! 


O echipă de medici din Paris a decis că este nevoie de o altă operație, și urmează sa îi trimită în scurt timp o invitație în Franța! Probabil va dura o perioadă lungă de stat în spitalul din Paris pentru că operația este una grea.


Alexandra speră ca asta va fi ultima dată când intră în sala de operație! Îi este teamă ca va fi operată din nou, că va sta iar la terapie intensivă, îi este teamă de ace, de perfuzii, de tot ce știe că are de întâmpinat! Și totuși este optimistă! Ea speră că acesta să fie pasul final spre vindecarea ei și zâmbește încrezătoare! 
Să o ajutăm să își împlinească visele și să își trăiască copilăria frumoasă!


Cont bancar:
RO77BRDE140SV51683761400- cont in lei
IBAN RO59BRDE140SV44799061400 SWIFT BRDEROBU -cont euro
Beneficiar: Chiriac Elena Loredana 
Numar contact: 0756459787


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9438 secunde