Astăzi, cer senin la Constanța, mâine, plouă

203
3
Astăzi, cer senin la Constanța, mâine, plouă - astazicersenin-1410360057.jpg

Articole de la același autor

Aproape de jumătatea lunii septembrie, vremea încă este bună pentru plajă. Soarele strălucește suficient cât să ne încălzească, vântul adie numai cât să ne răcorească, iar apa mării are temperatura perfectă.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre est - sud-est, iar maxima termică va atinge 27 de grade Celsius. La noapte, se vor aduna câțiva nori, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 16 grade. Mâine, sunt anunțate ploi slabe, iar valorile termice vor scădea până spre 24-25 de grade. În week-end, vor fi câțiva nori, mai ales duminică, dar vremea va fi în general frumoasă.

În restul țării, astăzi, vremea se menține caldă pentru această dată. Cerul este variabil, cu unele înnorări în zona de munte și în vestul țării, unde, izolat, mai ales după-amiază, vor fi ploi slabe, posibil însoțite de descărcări electrice.

Vântul este slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în deltă și 32 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 6 grade. Spre dimineață, cu totul izolat în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Comentează știrea

Karen Millen outlet UK
18 septembrie 2014
Karen Millen outlet UK

[url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet UK[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet online[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet york[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet UK[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet online[/url] Karen Millen outlet UK http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/

Toms shoes outlet
22 septembrie 2014
Toms shoes outlet

Toms shoesToms outletToms shoes outlethttp://www.tomsshoes-outletonline.com/

vBqKkPKwXl
29 septembrie 2014
opwPApSzszRVQqZ

mLSsCI rqnoxpsuekwf, [url=http://xfhkkqhtxfbc.com/]xfhkkqhtxfbc[/url], [link=http://hdaejzqsybtf.com/]hdaejzqsybtf[/link], http://qjrdkyjewuku.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4678 secunde