Astăzi este ultima zi pentru plata impozitelor cu reducere

360
1
Astăzi este ultima zi  pentru plata impozitelor cu reducere - astaziesteultimazi-1396185827.jpg

Articole de la același autor

Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente primului semestru se împlinește la data de 31 martie 2014. 
Astfel, persoanele fizice care achită integral obligațiile datorate bugetului local pentru întreg anul 2014, până la data de 31 martie, inclusiv, beneficiază de bonificația de 10% la taxa de habitat, impozitul pe clădiri, teren și mijloacele de transport, iar persoa-nele juridice beneficiază de bonificația de 5% la impozitul pe clădiri, teren și mijloacele de transport. 
"Pentru neplata obligațiilor fiscale aferente primului semestru la termenul scadent sus-menționat, se aplică majorări de întârziere de 2% din cuantumul obligației fiscale principale neachitate la termen, calculată pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua următoare termenului de scadență și până la data stingerii sumei datorate inclusiv", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun. 
Plățile se pot efectua la toate ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale din localitate, la agențiile Garanti Bank și stațiile OMV prin Westaco Express din municipiu. De asemenea, sumele de plată de până în 50 de lei, aferente fiecărui tip de impozit/taxă, se plătesc integral până la primul termen scadent. 


Comentează știrea

admirator
31 martie 2014
mda,

si la anu ne vom trezi iar cu restante si facturi.. roz! Nesimtiti(ele) aia (alea) nu catadicsesc sa ne spuna cum de ne-am trezit cu majorari si datorii? Si cum de ne executa silit, dar nu aprem in computerele lor?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0272 secunde