Astăzi se decide soarta plajei Belona din Eforie Nord

2245

Articole de la același autor

Ieri a continuat licitația pentru atribuirea sectoarelor de plajă Mamaia II, între Enigma și Estival, și Mamaia VII între Cazino și Terasa Azur.
Pentru Mamaia II s-au depus trei oferte, iar pentru Mamaia VII s-au bătut doi agenți economici.

Comisia de licitație a încercat să scoată din luptă SC Romned Port Operator SA a omului de afaceri Sorin Greavu, pe motiv că nu și-a îndeplinit clauzele contractuale vizavi de plaja de la Năvodari. În urmă cu doi ani, după ce a adjudecat un sector de plajă din Năvodari, a renunțat la contract, cu această ocazie fiindu-i executată scrisoarea de garanție. Ulterior, comisia de licitație a revenit asupra hotărârii. Sorin Greavu ne-a spus că a oferit 10 lei pentru un metru pătrat de plajă pe sectorul Mamaia II și 11 lei pentru Mamaia VII.
Nu la fel a procedat comisia de licitație când a fost vorba să descalifice SC Consal Trade la licitația organizată pentru desemnarea firmei câștigătoare pentru consolidarea falezei constănțene. Firma Consal avea mari datorii către administratorul plajei și, drept urmare, i-a reziliat contractul de plajă. Aceeași firmă însă va primi bani de la stat pentru executarea lucrărilor de consolidare a falezei.
Astăzi se deschid ofertele pentru sectoarele de plajă Eforie Nord II între Hotel Belona și dig Tabără Luminița și Costinești II între Strada Mării și Hotel Forum.
Pe plaja din zona Belona, timp de două decenii, a domnit haosul urbanistic, iar plaja a fost lăsată de izbeliște.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8548 secunde