Atenție, astăzi sună alarmele la Constanța!

870
2
Atenție, astăzi sună alarmele la Constanța! - alarme-1520410137.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 10 și 11, vor suna alarmele la Constanța. Este vorba despre un exercițiu de alarmare a populației în scopul verificării cunoașterii componenței semnalelor de alarmare publică de către populație. 


Astfel, e bine să cunoașteți semnificația semnalelor de alarmare ce sunt transmise în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Semnalul "Alarmă Aeriana" este compus din 15 sunete, a câte 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele. 


În cazul în care alarma nu reprezintă un exercițiu, ci o situație reală, semnalul anunțat mai sus va fi precedat de "Prealarmă aeriană" compusă din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele.


Semnalul "Alarmă la dezastre" este compus din cinci sunete, a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele. 
De asemenea, în situații reale la finalul alarmării se transmite semnalul acustic "Încetarea alarmei", compus dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata a două minute.


Comentează știrea

Daniel
7 martie 2018
Unde?

Si daca suna in mod real unde ne adapostim?

LELITA
8 martie 2018
FARA CAP SI FARA CAP

dar voi astia re produceti zgomtul v-ati uitat la ce fac oamenii pe strazi? nu fireste ca nu...oamenii merg linistiti mananca beau isi vad de treaba.MI S-AR PAREA NORMAL IN ACELE CATEVA MIN OAMENII SA SE GRABEASCA CATRE ADAPOSTURI......CARE ADAPOSTURI ? ALEA CARE NU SUNT.....ATUNCI DE CE SA AUZIM ACELE URLETE SINISTRE DE SIRENA DACA NU FACEM SI EDUCATIE CE FACEM IN MOMENTUL SIRENELOR CAND URLA...........ASA DE AM .....................CUM E IN TOATA ROMANIA E SI ACEATA MANEVRA DE SIRENE. CATA PROSTIE FRATE IN ROMANIA.MAI CONTINUAM CU PROSTIILE?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : Exerciții de alarmare în Constanța
Pagina a fost generata in 2.3796 secunde