Atenție, constănțeni! Dezinfecție cu atomizor de mare capacitate, la noapte, în oraș

315
Atenție, constănțeni! Dezinfecție cu atomizor de mare capacitate, la noapte, în oraș - atentieconstanteniatomizor-1587982151.jpg

Articole de la același autor

Atenție, constănțeni, de la ora 21.00 se dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate încărcat cu detergent concentrat pentru uz profesional bulevardele, străzile principale și trotuarele din Constanța. Autoritățile locale ne recomandă să stăm în casă.
"Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost luate încă din luna martie. Detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Atomizorul de mare capacitate este montat pe o suprastructură de tip cisternă și are o rază de acoperire de aproximativ 30 de metri.


Atomizorul este prevăzut cu duze multiple care pulverizează micro-particule și astfel reușește să sterilizeze o suprafață mare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7927 secunde