Atenţie, constănţeni! RAJA infirmă zvonurile că municipiul Constanţa rămâne fără apă

932
Atenţie, constănţeni! RAJA infirmă zvonurile că municipiul Constanţa rămâne fără apă - rajarobinet-1635929860.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii RAJA infirmă vestea care circulă în mediul online, cum că municipiul Constanţa va rămâne fără apă începând de miercuri seară, 3 noiembrie, de la ora 22.00, şi până joi, 4 noiembrie, la ora 12.00.

„RAJA SA anunță toți consumatorii că aceasta este o informație falsă. Toate comunicările legate de activitatea societății noastre, inclusiv cele referitoare la disfuncționalitățile în furnizarea apei, sunt aduse la cunoștința publicului pe pagina oficială de Facebook RAJA SA, pe site-ul societății și prin intermediul mass-mediei locale, care publică informațiile în timp util. Cu atât mai mult, lucrările programate cu impact major pentru populație, sunt făcute publice cu cel puțin 72 de ore înaintea demarării acestora, prin toate mijloacele de comunicare posibile, pentru a permite utilizatorilor să-și creeze rezerve de apă”, explică reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, operațiunile sunt planificate și propuse din timp conducerii societății spre aprobare și sunt comunicate abonaților, prin intermediul canalelor de informare specifice menționate mai sus, numai după avizul final.

„Rugăm consumatorii să nu ia în considerare anunțurile care nu sunt transmise prin intermediul acestor canale oficiale, așa cum este cazul anunțului publicat recent pe rețelele de socializare”, subliniază reprezentanţii RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6573 secunde