Atenție, constănțeni! Trafic restricționat pe bulevardul Aurel Vlaicu

229
Atenție, constănțeni! Trafic restricționat pe bulevardul Aurel Vlaicu - materialrajanuarunca-1572642732.jpg
Pentru remedierea unei avarii pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din sensul giratoriu amplasat la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să restricționeze traficul rutier în zonă, de marți, 5 noiembrie, până sâmbătă, 16 noiembrie. 


Astfel, în această perioadă, se va bloca traficul pe ambele benzi de circulație, de pe sensul de mers CET - Centrul Comercial Vivo, va fi blocat accesul în sensul giratoriu spre și dinspre strada Nicolae Filimon și se va devia traficul pe banda a doua de circulație de pe sensul de mers CET - Vivo. 


"Având în vedere îngreunarea circulației pe bulevard, reparațiile se vor efectua în regim de urgență. În vederea executării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, iar pentru fluidizarea traficului, au fost anunțate Poliția Municipală și Poliția Locală", precizează reprezentanții RAJA. 


Potrivit acestora, consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA vor efectua intervențiile cu conducta sub presiune. 


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții", mai spun cei de la RAJA. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2978 secunde