Atenție! CT BUS limitează îmbarcarea și debarcarea din autobuze

3377
Atenție! CT BUS limitează îmbarcarea și debarcarea din autobuze - atentiesursafacebook-1584265997.jpg

Articole de la același autor

Anunț important de la compania CT Bus.

Luând în considerație normele de siguranță în legătură cu răspândirea COVID-19, se interzice publicului călător folosirea ușii 1 (ușa de lângă cabina șoferului), cu scopul sporirii siguranței, aceasta fiind una dintre măsurile de distanțare socială, în cadrul planului de măsuri pentru limitarea infecțiilor provocate de pandemia COVID - 19. Urcarea și coborârea din autobuze se vor face doar pe la ușile 2 și 3.

CT BUS încurajează publicul călător să evite pe cât posibil deplasările, în favoarea șederii la domiciliu. În eventualitatea călătoriilor cu mijloacele de transport în comun, se recomandă folosirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini, dar și urmarea regulilor generale de igienă, reguli care rulează pe ecranele din fiecare autobuz al CT BUS.

Totodată, autobuzele sunt dezinfectate cu o substanță avizată de Ministerul Sănătății, care are un spectru larg de aplicare și are efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

De asemenea, CT BUS suspendă programului cu publicul de la sediul CT BUS. Solicitările de informații, sesizări, reclamații și se pot face la numărul de telefon 0241 / 694.690 și la adresele de email reclamaț[email protected] sau [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9982 secunde