Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea General Scărișoreanu!

238
Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea General Scărișoreanu! - apa1689059088-1689679394.jpg

Articole recomandate

În ultima perioadă, în anumite zone de la nivelul ariei de operare RAJA S.A., s-a înregistrat o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană.


Din cauza cerinței crescute de apă de la consumatori, în sistemele de stocare nu se poate acumula suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu. Astfel, pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare se impune sistarea periodică a furnizării în rețeaua de distribuție.


În această situație se află sistemul centralizat de alimentare cu apă din satul General Scărișoreanu (comuna Amzacea), motiv pentru care, începând de astăzi – 18 iulie 2023, RAJA SA se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după un program zilnic.


Astfel, abonații din localitatea General Scărișoreanu vor avea apă potabilă la robinete doar pe timpul zilei, între orele 05.00 – 22.00, urmând ca pe timpul nopții să se refacă stocul de la nivelul rezervorului



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4473 secunde