Atenție, se lucrează! Carosabilul de pe mai multe străzi este reamenajat

194

Articole de la același autor

Cartierul Compozitorilor va avea, în scurt timp, o nouă față. Primăria Municipiului Constanța continuă, zilele acestea, lucrările de reamenajare a carosabilului pe străzile din această zonă. De asemenea, zona rezidențială se află în plin proces de modernizare, tot mai multe străzi impracticabile transformându-se în artere de circulație pe care traficul rutier se va putea desfășura pe viitor în condiții optime.

Precizăm că echipele SC Confort Urban SRL au demarat, de curând, lucrările de reamenajare a zonei carosabile pe aleea Ion Voicu. În prezent, terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării. În același timp, alte cinci străzi din cartierul Compozitorilor se află în curs de reamenajare. Spre exemplu, pe strada Iosif Sava și aleea Muzicii se intervine asupra suprafaței carosabile prin turnarea mai multor straturi de piatră.

Lucrări similare au loc și pe aleile Iosif Sava și Colindelor, în timp ce, pe strada Sabin Drăgoi, s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, aici se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect, care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Investițiile în infrastructura rutieră vor cuprinde și străzile Ion Voicu și Clopoțeilor.

"Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări", au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6449 secunde