Atenție, se oprește apa caldă, la Constanța!

236
1
Atenție,  se oprește  apa caldă,  la Constanța! - atentieapacalda-1435499619.jpg

Articole de la același autor

Mai multe zone din Constanța nu vor avea apă caldă, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru executarea unor lucrări de modernizare a instalației termice, RADET Constanța sistează furnizarea apei calde de consum, astăzi, între orele 9 și 16, către consumatorii arondați punctului termic nr. 59. Sunt afectați constănțenii din perimetrul delimitat de străzile I.L. Caragiale, Poporului și Baba Novac, din zona Casa de Cultură.

"RADET Constanța acționează în vederea reluării furnizării de apă caldă cât mai repede cu putință și își cere scuze față de toți consumatorii afectați de această întrerupere", ne asigură reprezentanții regiei.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la Dispeceratul RADET Constanța, la numărul de telefon 0241.616.792, care funcționează non-stop, sau puteți accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro. 

Comentează știrea

Vio
29 iunie 2015
Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde