Atenție, se oprește apa în Constanța!

329
Atenție, se oprește apa în Constanța! - apa-1366234546.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare conducte din municipiul Constanța, din cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 18 aprilie, între orele 8,30 - 17,30. Vor fi afectați consumatorii din zona centrală a orașului din perimetrul delimitat de străzile Călărași - I.G. Duca - Avram Iancu - Ferdinand - Mihai Viteazu - Negru Vodă - Mircea cel Bătrân - Mamaia - Tomis - Călărași, dar și cei de la nivelul blocurilor de pe Aleea Lupeni și Aleea Garofiței. 

Abonații din zonele Piața Ovidiu, Peninsulă, dar și cei din perimetrele delimitate de străzile Mircea cel Bătrân - Mamaia - Prelungirea Bucovinei - Eroilor - Mihai Eminescu - Smârdan - Mircea cel Bătrân și de străzile Ion Lahovari - Poporului - Mihai Viteazu - Nicolae Iorga - Ștefan Mihăileanu - Gh. Murea - I.G. Duca - Călărași - Ion Lahovari vor avea apă cu presiuni scăzute. 

Tot joi, 18 aprilie, pentru executarea unor lucrări de reabilitare la conducta magistrală de alimentare cu apă de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu Aleea Universității, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile în intervalul 8,30 - 19,00. Sunt afectați abonații de pe bulevardul Aurel Vlaicu din zona delimitată de intersecțiile cu bulevardele Tomis și Al. Lăpușneanu, precum și cei de pe străzile Diamantului, Smaraldului, Agatului, Opalului, Perlei, Aleea Universității și Aleea Hortensiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4499 secunde