Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Lumina!

173
Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Lumina! - atentieseopreste-1637666556.jpg

Articole de la același autor

Pentru cuplarea conductelor de alimentare cu apă de pe străzile Câmpului și Ciprian Porumbescu din localitatea Lumina, județul Constanța, la rețeaua de distribuție nou executată, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile joi, 25 noiembrie, în intervalul orar 8.30 – 19.00.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și cuprinde reabilitarea conductelor magistrale și a celor de distribuție apă potabilă pe o lungime de aproximativ 10 km.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile: 22 Decembrie 1989, Câmpului, Pelican, Liliacului, Mare, Rogozului, Luceafărului, Viorelelor și cei de pe străzile adiacente. În restul localității se va furniza apă cu presiune scăzută.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, transmit reprezentanţii RAJA.

Aceştia reamintesc consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. „Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, mai spun cei de la RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde