Atenție, se oprește apa rece în Constanța!

459
Atenție,  se oprește apa rece în Constanța! - raja-1384269613.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierele CET, Viile Noi, Km 4 - 5 și Doraly sunt lipsiți de apă rece, astăzi, timp de 11 ore.

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire conducte cu diametrul de 500 mm din municipiul Constanța, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, între orele 8,00 și 21,00. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei - Amurgului - Mic-șunelelor - Mugurului - Șos. Mangaliei și consumatorii din zonele CET, Viile Noi, Km 4 - 5, Doraly și Metro 2 - REAL 1 - Practiker. Abonații din perimetrul delimitat de strada Aurel Vlaicu - aleea Pelicanului - Spiru Haret - Cumpenei - Aurel Vlaicu vor avea, în acest interval, apă cu presiuni reduse.

"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea.

Lucrarea programată pentru joi, 14 noiembrie, a fost amânată pentru o dată ulterioară. În acest context, SC RAJA SA nu va mai opri furnizarea apei potabile în centrul Constanței și în zona peninsulară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2616 secunde