Atenţie, se opreşte curentul electric!

201
Atenţie, se opreşte curentul electric! - curent-1613414049.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Săptămâna aceasta, se vor realiza mai multe întreruperi pentru lucrări de întreţinere a reţelei. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi o parte din consumatorii de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 140.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Mihai Eminescu, Omurcea, Şcolii, Mihail Sadoveanu, Valea Seacă şi Cantonului, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Eforie Sud, pe străzile Vlad Ţepeş, Aleea Mercur, Sportului, Carmen Silva, Dezrobirii, 9 Mai şi Nicolae Filipescu.

De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, se va opri curentul în localitatea Rasova, pe strada Bucureştii Noi, în localitatea Galiţa, în localitatea Ghindăreşti, pe străzile Trandafirilor, Şcolii, Fântânii, aleea Cimitirului, Zorilor, Plantelor, Dispensarului, Bisericii, în localitatea Ciobanu, pe străzile Eroilor, Dunării, Stadionului, Ghioceilor, Mieilor, Matei Basarab, Vasile Alecsandri, precum şi în localitatea Negru Vodă, la staţia transport gaze naturale Transgaz.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 14 Februarie 2021
Stire din Social : Fără curent electric. Ce zone sunt afectate
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Social : Mai multe localităţi, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.7851 secunde