Atenție, se oprește curentul electric în Constanța

245
Atenție,  se oprește curentul electric în Constanța - electricaaproximativ9000deconsum-1385071792.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,30 și 16,30, sunt afectați consumatorii din zona Centru, cu străzile Decebal, Dacia, Constantin Brătescu, Mihai Viteazu, Ștefan Mihăileanu, Sabinelor, Dimitrie Bolintineanu, Ion Lahovary, Griviței, Ilarie Voronca, George Enescu, Miron Costin, Sarmisegetusa, Ge-neral Manu, Siretului, Păcii, Kiazim, Jupiter, Gheorghe Lazăr, Mercur și Cpt. Petre Romulus și cei din zona Dacia, cu strada B. P. Hașdeu, cu blocurile L2a, L2b, L8a, L8b, L4, L5 și L7; b-dul Tomis, cu blocurile T1, T2, T3, T3a și T4.

În restul județului, între orele 8,00 și 18,00, sunt anunțate întreruperi, în municipiul Mangalia, cu strada Rozelor, blocurile R14, R15, R16, S6, S7, S8 și Centrala Termică, dar și în localitatea Negru Vodă.

De asemenea, între orele 8,00 și 16,00, sunt programate întreruperi în localitatea Horia, localitatea Hârșova - cu străzile Constanței, Vântului, Oborului, Ardealului, N. Bălcescu, Plantelor, Libertății și Atelierelor, dar și în localitățile Biruința și Topraisar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4647 secunde