Atenție, se oprește curentul electric la Constanța!

381
Atenție, se oprește curentul electric la Constanța! - bec-1554927681.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, joi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, între orele 8 și 16, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe strada Adamclisi, din blocurile CA1, CA2, CA3, CA4, CA5, strada Soveja nr. 62, blocul R, strada Soveja nr. 64A, blocul O4, strada Soveja nr. 66A, blocul O5, strada Soveja nr. 68A, blocul O6, aleea Făt Frumos, strada Neatârnării. În același interval, sunt anunțate întreruperi pe străzile Crișului, Măguran, Trotuș, Oltului, Sasu Gheorghe, Dâmbovița, Ialomița, Someș, Telița, Bistrița, Bahlui, Arieș, Târnavei, Neajlov și Tismanei, precum și pe bulevardul Mamaia, numerele cuprinse între 202 și 218, strada Dragoslavelor, pe tronsonul delimitat de strada Unirii și bulevardul Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 214, bulevardul Mamaia nr. 218.


XXX 
În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în stațiunea Eforie Nord, pe străzile Tudor Vladimirescu, Mihai Eminescu și Ovidiu, precum și în stațiunea Eforie Sud, pe strada Mării, inclusiv Sanatoriul, strada Republicii, parțial, sediul RAJA, respectiv strada CFR.


De asemenea, între orele 7 și 8, se lucrează în municipiul Mangalia, pe strada Rozelor, blocul R1, scările A și B, blocul R2A, scările A și B, blocul R2B, scările A și B, blocul R3, scările A și B, blocul R4, scările A și B, blocul R5, scările A și B, blocul R6, scările A și B, blocul R7, scările A și B, blocul R8, scările A și B.


Între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în orașul Hârșova, pe strada Vadului, blocul V7, și în orașul Năvodari, pe strada T2, iar între orele 9.30 și 17.30, în localitatea Crângu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7718 secunde