Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!

10435
Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! - gazearagaz201408-1540198532.jpg
Din cauza unor pierderi de gaze naturale sunt programate lucrări de intervenție pe conducta de repartiție Constanța - Eforie Nord. În acest context, Distrigaz Sud Rețele va fi nevoită să sisteze alimentarea cu gaze natural, miercuri, 24 octombrie, începând cu ora 8 și până la ora 18, în localitățile Cumpăna, Lazu, Agigea și Eforie Nord.


În urma acestei situații se va opri alimentarea cu gaze naturale pentru circa 4.250 de clienți casnici și non-casnici din zona respectivă.


Echipele companiei vor face toate demersurile necesare pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați la ora specificată.


"După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze natural", precizează reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.


Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienții pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021/9281.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.538 secunde